Sukukirja

Hei kaikki sukulaiset

Pitkä ja vaihderikas uurastus on valmis ja sukukirja on painoon menossa. On aika tehdä kirjavaraukset. Kirjaa painetaan ennakkotilauksen mukaan, joten sitovat tilaukset ja maksut elokuun loppuun mennessä alla olevalle tilille.

Kirjassa on 349 sivua ja sen hinnaksi tuli 50 euroa. Jos haluat kirjat postissa, siihen tulee 11 euroa posti- ja pakkauskuluja, useamman kirjan samanaikainen postittaminen tulee hiukan halvemmaksi.

Kirjan hinta on edullinen ja se on hyvälaatuinen. Paljon kuvia ja tarinoita keventämässä numeraalista tietoa. Nyt kannattaa ostaa kirjaa myös jälkikasvulle sillä uusintapainosta ei ihan heti ole mahdollista saada, voi olla että ei lainkaan, sillä suvussa tapahtuu kokoajan ja jos tekijä löytyy niin seuraava kirja on tälle jatkoa :).

Unto on tehnyt valtavan työn ja teiltä hyvät sukulaiset tiedot on nyt pakattu komeiden kansien väliin. Kuten varmaan tiedätte olen erityistason perheterapeutti ja olen oppinut arvostamaan oman historian merkitystä. Kaikki ei säily omassa muistissa eikä siellä kaikkea menneisyydestä edes ole tallessa, joten suvun tarina painettuna on oivallinen keino itseensä tutustumisessa.

Toivon, että mahdollisimman moni hankkii kirjan itselleen omaan kotiin ja kirjahyllyyn. Olkaamme ylpeitä taustastamme ja menneiden sukupolvien aikaansaannoksia unohtamatta omaa osuutta yhteisen historian luomisessa.

Kaunista ja levollista kesää teille sukukirjan odottamisen tunnelmissa:)

T. Tuula

Sukuhallituksen pj.

2 Responses to Sukukirja