Sukujuhlissa tapahtui

Hyvät sukulaiset

Toinen sukumme kokous pidettiin Tervossa. Aloitimme päivät Tervon kirjossa, jossa kirkkoherra Olli Vuorinen kertoi kirkon historiasta ja siskokset Riitta Kaasinen ja Marja-Liisa Kauppinen lauloivat. Laskimme ruusun sankarihaudoille.

Lauantaipäivä Tervon salmessa oli täynnä asiaa, ohjelmaa ja yhdessäoloa. Tuula Väätäinen piti juhlapuheen käyden läpi yhteiskunnan suuria tapahtumia sukumme historian aikana ja kertoi edellisen sukukokouksen jälkeen tapahtuneista asioista. Unto Häkkinen esitteli sukukirjan vaiheita ja tämän hetkistä tilannetta. Kokouksessa oli nähtävänä koosteet suvunhaarojen olemassa olevista tiedoista.

Illalla oli yhdessäoloa, toisiin tutustumista ja menneiden asioiden muistelemista. Paistettiin makkaraa nuotiolla, pidettiin arpajaiset ja saunottiin. Sunnuntaina aamupalan jälkeen kasteltiin sukutiedostoja, Juha Häkkinen soitti kitaraa ja lauloi, Hanna Häkkinen säesti pianolla. Pidettiin virallinen suvun kokous, jossa valittiin sukuseuralle hallitus ja hyväksyttiin Kalle Häkkisen suunnittelema suvun tunnus viralliseksi Häkkisten sukuseura ry:n tunnukseksi. Hallitukseen tulivat Tuula Väätäinen pj, Anja Pitkänen vpj, Hanna Häkkinen, Matti Kautto, Marko Häkkinen, Unto Häkkinen, Katja Häkkinen, Heikki Häkkinen ja Eila Tarvainen.

Suvussa on paljon lahjakkuutta ja tässä sukukokouksessa esiintyivät:

Hanuri ja laulu: Marju Siikalahti
Hanuri: Heikki Tossavainen
Kitara laulu : Juha Häkkinen
Runo / laulu: Merja Tamio ja Riitta Kaasinen. Merjan lausumat runot olivat Irja Häkkisen käsialaa.
Kertomuksia: Mikko Voutilainen
Itämaan lähetti: Helena Lemmetty

Erityisesti on syytä mainita, että suvun nuorimmaiset innostuivat esiintymään ja ilahduttivat meitä suuresti. Helmi Häkkinen ja Joona Kekkonen lauloivat, Mira Tamio soitti huilua.

Edellisen kokouksen tapaan suvun jäsenillä oli mahdollisuus tuoda näytteille kättentöitä ja tällä kertaa oli seuraavien henkilöiden töitä esillä:

Anja Häkkinen: Tiffany ja sulatustyöt
Tuula Väätäinen: Korut ja posliinin maalausta, paperitöitä
Mervi Kekkonen: Kipsi, pronssi ja maalaustyöt
Heikki Häkkinen: Lyijykynä ja tussityöt
Kaarina Häkkinen: Keramiikkatyöt
Johannes Liimatainen: Puutyöt Irja Häkkinen: Aforismityöt
Eila Karvonen: Öljyväritöitä ja merkattu liina

Kolmen vuoden päästä tapaamme seuraavan kerran.

Häkkisten sukuseuranhallituksen puheenjohtaja

Kuvia sukuhaaroista (Suurennos aukeaa klikkaamalla kuvaa)