Jäsenkirje 2013

Hyvät sukulaiset ja sukuun tulleet

Vuosi on vierähtänyt ja on aika hieman kertoa sukuseuran hallituksen toiminnasta. Hallitus kokoontui vuonna 2012 kolme kertaa, käsitteli sääntömääräisiä asioita, pyysi tarjouksia ja valitsi sukukirjan tekijän ja tilasi T- paitoja, joihin painatettiin suvun tunnus.

Hallitus on viettänyt kuluvan vuoden säästöliekillä, onhan menossa välivuosi ennen vuoden 2014 pidettävää sääntömääräistä Sukukokousta. Kuluva vuosi tulee olemaan työntäyteisempi, on aika ruveta valmistautumaan tulevaan sukujuhlaan, jotta kaikki onnistuisi mahdollisimman hyvin.

Sukukirjamme olisi pitänyt olla painossa vuoden vaihteessa, kuten aiemmin olimme tiedottaneet, mutta siitä tavoitteesta jouduimme luopumaan. Markolta ei liiennyt aikaa taittotyön suorittamiseen, niinpä tehtävä siirtyi minun kapeitten hartioitten ja vajavaisen taitoni suoritettavaksi ja toivonkin, että saan jotain aikaiseksi kuluvan vuoden aikana. Jotta onnistuisin minulle hyvinkin suuressa tehtävässä, tulen tarvitsemaan tukea ja neuvoja joita Marko on luvannut antaa. Odotelkaa kärsivällisesti tulevaa teosta, eiköhän kirja aikoinaan valmistu.

Tulen tiedottamaan työn edistymisestä, kuluvan kesän ja syksyn aikana sukuseuran facebook sivuilla. Sukuseuran nettisivua Marko päivittää tarpeen mukaan.

Sukuseuran facebook- ryhmä Häkkisten sukuseura ry on tarkoitettu sukuumme kuuluvien tiedottamiseen ja muuhun yhteydenpitoon. (tervetuloa ryhmäämme kaveriksi)

Sukuseuran hallitus toivottaa lauhkeaa lopputalvea ja aurinkoista kevättä.

Terveisin, Unto Häkkinen

Sukujuhlat Tervossa 23.7.2011, lauantaipäivä on juhlittu, iltaa vietimme saunoen ja seurustellen kauniissa kesäillassa.