Jäseninfo

Sukuseuran jäseneksi voi liittyä jokainen 15 vuotta täyttäneet Erkki Juhonpoika Häkkisestä,  joko isän tai äidin kautta polveutuvat henkilöt sekä avioliiton kautta sukuun tulleet henkilöt.

Jäseneksi liittyvän henkilön on maksettava joko 10 vuosimaksu tai halutessaan ainaisjäsenmaksu 150 sukuseuran tilille.

Selkeyden vuoksi toivottavaa on lisätä viestikenttään maksua koskevan jäsenen/jäsenten KOKO nimi (Sukunimi ja Etunimet.)

Saaja: Häkkisten sukuseura ry

Danske Bank
IBAN:  FI9287000710191145
BIC: DABAFIHH

Viestikenttään viesti:
Vuosimaksu JM2023 [Sukunimi Etunimet]
Ainaisjäsenmaksu AJM [Sukunimi Etunimet]

Ennen tietojen lähettämistä kannattaa tutustua kuinka seurassamme käsitellään henkilötietoja Rekisterit-sivulla. Henkilötietojen käsittely ja säilyttäminen vaatii aina suostumuksen, joka lisätty lähetettävään lomakkeeseen. Lisätietoa aiheeseen liittyen saa ottamalla yhteyttä tietosuojaselosteessa mainituilta henkilötietojen käsittelijöiltä.

Seuraan liittyvän uuden jäsenen toivotaan myös täyttävän ja lähettävän alla olevan lomakkeen, jolloin sukututkijamme pystyy varmistamaan kuuluuko kyseinen henkilö sukuun. Tarkistuksen jälkeen henkilön nimi viedään jäsenrekisteriin. Muut tiedot päivitetään tarpeen mukaan sukututkijan käyttämään Sukujutut ohjelmaan. Huomioithan että jäseneksi liittyessäsi Aihe-kentässä on valintana Jäsenrekisteri/Sukututkimus.

Lomakkeella voi halutessaan päivittää myös omia tietojaan, joita tallennetaan Sukujutut ohjelmaan. Tällöin Aihe-kentässä valintana Sukututkimus. Puolison ja lasten tiedot voi ilmoittaa kirjoittaa Lisätietoja/Kysymyksiä-kentässä.  

Tiedot Jäsenrekisteriä/Sukututkimusta varten
* merkityt kentät ovat pakollisia