Ajatuksia vuodelle 2014

Sukututkimus

Mielessäni pyörivät seuraavat ajatukset, mistä löytyisivät Erik Häkkisen s1719 vanhemmat.?

Onko Eerik Häkkisen tyttärellä Elisabet Häkkisellä jälkeläisiä.?

Johan Häkkisen s 1765 lapsista Anna, Johanna ja Wilhelm tiedot puutteelliset.?

Brita Häkkisen s 1833 tiedot sekä hänen lasten tiedot puutteelliset.

Emma Vilkman os. Häkkinen, jälkeläisten tiedot osin hyvinkin puutteelliset

Löytyisiköhän puuttuvat tiedot vuoden 2014 aikana, aika näyttää.

Päivitän myös sukutiedostoa uuden ja muuttuvan tiedon osalta, siihen tarvitsen apua teiltä kaikilta sukuumme kuuluvilta. Pitäkää minut ajan hermolla ja lähettäkää muuttuvat tiedot jotta voin korjata ne sukutiedostoon.

Nettisivut

Marko on uusinut nettisavumme uuteen ja miellyttävämpään muotoon. Varsinaiseen ulkoasuun ei ole tullut kovinkaan suuria muutoksia. Sivujen värit, keltainen ja musta ovat päävärejä kuten aiemmillakin sivuilla. Värit ovat samat kuin suvun tunnuksissa, siis Savon vaakunan värit.

Sivujen sisältöön ja sen muunneltavuuteen on tullutkin oleellisia muutoksia, joista muutamia esimerkkejä.

Pääsivulla on hakupalkki johon kirjoittamalla esimerkiksi jonkin henkilön nimi, palautuu hakutuloksena sivut jotka sisältävä tietoja kyseisestä henkilöstä.

Vasemmalla näkyy osiopalkkeja, joista löytyy eri kategorioihin kuuluvia tapahtumia. Erilaiset ja erivuosien tapahtumat ovat helposti löydettävissä ja katseltavissa.

Huomaathan että tekstien alta löytyy kommentti palsta johon toivotaan kommentteja ja parannusehdotuksia kirjoituksiimme.

Marko no tehnyt hyvää työtä nettisivujemme eteen, kirjoittakaapa kommentteja mitä mieltä olette sivuista ja mitä parannuksia niihin voisi tehdä.?

Hallitus kokoontuu 11.1.2014 Kuopiossa

Tärkeimmät asiat joita kokouksessa käsitellään, ovat vuoden 2013 toimintakertomus, tilinpäätös, jäsenkirje ja valmistautuminen 26.7.2014 Tervossa pidettävään sukujuhlaan.

2 Responses to Ajatuksia vuodelle 2014