Sukujuhlat 22.7.2017

Arvoisat sukulaiset

Edellinen sukukokous vietettiin 2014. Silloin ajattelimme, että kolme vuotta on pitkä aika. Taaksepäin katsoen se on kuitenkin lyhyt ajanjakso sillä seuraava sukukokous on parin kuukauden päästä.

Sukuseuran hallitus on pitänyt joka vuosi kokouksia ja yhteyttä teihin hyvät sukulaiset. Uutta tietoa suvusta tulee kokoajan, viimeisen vuoden aikana jopa dna testien kautta on selvitetty sukumme saloja. Tarkempaa tietoa aiheesta sukukokouksessa.

Tänä vuonna Suomi täyttää sata vuotta. Maamme historia on täynnä toinen toisistaan koskettavampia vaiheita. Sukumme jäsenet ovat jokainen omana aikakautenaan osallistuneet Suomen historian rakentamiseen. Tästä meidän kaikkien on syytä olla kiitollisia. Näin ollen voimme täydellä ylpeydellä, mutta myös nöyryydellä viettää juhlavaa sukukokousta heinäkuussa.

Sukukokouksen ehkä tärkein osuus on olla yhdessä toistemme kanssa. Myös sukuun tulleet sidotaan tätäkin kautta tiiviiseen yhteyteen, jota me tarvitsemme ollaksemme yhdessä vahvoja. Vahvoja viemään elämän kokemusta, voittoja ja tappioita, niistä selviytymisen tarinoita eteenpäin.

Kaiken ikäisten mahtumista samaan tilaan, samaan aikaan on myös harjoiteltava. Olemme varautuneet huomioimaan myös pienimmät sukumme jäsenet ja järjestämme lapsille ohjattua toimintaa. Joten tervetuloa myös perheen pienimmät.

Näillä ajatuksilla toivotan Teidät kaikki tervetulleiksi vuoden 2017 sukukokoukseen. Kokoukseen liittyvät käytännön asiat ja yhteystiedot löytyvät tästä kirjeestä. Kokouksessa valitaan sukuseuralle puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet seuraavalle kolmivuotiskaudelle.

Sukujuhlat 22.7.2017 Ohjelma

10:00 Lipun nosto, puheenjohtajan tervehdys, tervetuliaiskahvit
11:30 Puhe Tuula Väätäinen
11:45 Sääntömääräinen sukukokous
13:00 Juhlalounas
14:00 Ohjelmaa
16:00 Kakkukahvit
17:00 Arpajaiset, ohjelmaa
18:30 Iltapala rantanuotiolla
20:00 Lipun lasku, virallinen osuus päättyy

Ilmoittautuminen ja hinnasto

Ilmoittautumiset: Unto Häkkinen 040 5875642, unihakki@gmail.com
Ohjelma: Hanna Häkkinen 040 541 6850, hanna.hakkinen@siilinjärvi.fi
Kättentyöt: Anja Häkkinen 040 5450162, anja.hakki@gmail.com

Ruokailun hinta: 19 €/hlö (alle 16-vuotiaat ilmaiseksi)

Jokaiselle osallistujalle tullaan tekemään nimikortti, myös alle 16 vuotta täyttäneille. Toivommekin, että ilmoittautumiset juhlaan ja maksut ruokailusta tehtäisiin viimeistään 10.7.2017 mennessä. Muistathan kertoa myös erikseen aiotko osallistua rantanuotiolla tarjoiltavalle iltapalalle, koska tämän tilaisuuden tarjoilu laskutetaan seuralta erikseen.
Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdollisesta erikoisruokavaliosta jotta ruokailun järjestäjät pystyvät varaamaan teille soveltuvan aterian.
Hintaan sisältyy tervetulokahvit, juhlalounas (seisova pöytä), kakkukahvit ja ilta-pala nuotiolla (makkaraa, leipää, kahvia, teetä, mehua).

Ruokailu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä sukuseuran tilille:
Viesti: SJ 2017

Majoittautuminen

Jokainen majoitusta tarvitseva varaa majoituksen itse suoraan Tervonsalmen toimintakeskukselta. Majoitus myös maksetaan suoraan toimintakeskukselle.
Majoitustilaa päärakennuksessa, mökeissä (8 kpl) ja aitoissa yhteensä 70 henkilölle. Lisäksi alueelta löytyy asuntovaunu- ja telttapaikat, keittokatos, grilli, suihkut, wc:t, sauna, lapsille turvallinen uimaranta, soutu-, melonta- ja kalastus-mahdollisuus.

Tervonsalmen toimintakeskus
Salme Karttunen 0400 413 187
tervonsalmi@sana.fi
Levinniementie 15
72110 Tervo
www.tervonsalmi.fi

Hotellimajoitusta löytyy Lohimaasta ja aivan sen vieressä sijaitsevalta Caravan alueelta, noin 9 km päästä juhlapaikalta. Lohimaa sijaitsee Äyskosken rannalla 7 kilometrin päässä Tervon keskustasta.

Tervo Caravan
0400 573459 / 040 1513048
tervocaravan@gmail.com
Lohitie 635, 72210 Tervo
www.tervocaravan.com

Lohimaa
myynti@lohimaa.fi
Lohitie 701, 72210 Tervo
www.lohimaa.fi

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu 2017
Viesti: JM2017
Summa: 10 €
Eräpäivä: 31.5.2017

Ainaisjäsenmaksu
Viesti: AJM
Summa: 150 €

Jos haluat esimerkiksi maksaa useamman vuoden kerrallaan tai jonkun toisen henkilön vuosimaksun, muistathan laittaa tämän tiedon myös viestikenttään.

Häkkisten Sukuseura Ry:n sukukokous (esityslista)

Aika: 22.7.2017 klo 11:45
Paikka: Tervonsalmen toimintakeskus (Tervo)

TYÖJÄRJESTYS

1. Kokouksen avaus
2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
3. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
4. Valitaan kaksi ääntenlaskijaa
5. Hyväksytään kokouksen työjärjestys
6. Esitetään seuran tilinpäätökset, vuosikertomukset ja tilintarkastajien lausunnot varsinaisten sukukokousten väliseltä ajalta.
7. Päätetään tilinpäätösten vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä.
8. Vahvistetaan toimintasuunnitelma seuraavalle varsinaistensukukokousten väliselle kolmivuotiskaudelle, määrätään liittymismaksu ja vuotuiset jäsenmaksut seuraaville kolmelle kalenterivuodelle, vahvistetaan talousarvio kolmen seuraavan tilikauden muodostamalle ajanjaksolle.
9. Valitaan hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja seitsemän muuta jäsentä.
10. Valitaan kaksi tilintarkastajaa ja kaksi varatilintarkastajaa.
11. Muut kokouskutsussa mainitut asiat.

Mikäli seuran jäsen haluaa saada jonkin asian seuran varsinaiseen sukukokoukseen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä hallitukselle kirjallisesti niin hyvissä ajoin, että asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun.