Sukujuhlat kolmannen kerran Tervossa

On aika kiittää teitä kaikkia, jotka pääsitte osallistumaan sukumme tapahtumaan. Sää suosi ja Tervonsalmi paikkana oli mitä mainioin. Sukumme jäsenten kättentöitten näyttely sai osakseen suurta ihastusta. Suvussamme on todella lahjakkaita ihmisiä ja töistä syntyisi suurempikin näyttely, jota passaisi esitellä. Kiitos tekijöille.

Kuten aikaisemmissakin juhlissa oli ohjelma omin voimin koottu. Soittajia, laulajia, lausujia ja tanssijoita ohjelman järjestäjistä ja yleisöstä löytyi. Ylpeydellä päivää tältäkin osin muistelen. Päivän lomassa pidimme napakan kokouksen, jossa linjasimme tulevaa kolmea vuotta. Seuraava sukukokous on 2017. Sukututkimus jatkuu siten, että Unto päivittää tietoja jotta seuraava mahdollinen sukukirja olisi mahdollista tehdä. Tietoa varmaan karttuu ennen nykyistä sukukirjaa ja kirjan ilmestymisen jälkeisistä tapahtumista.

Toivomme, että sukuseuran jäseneksi liittyisi lisää uusia jäseniä, näin parhaiten voimme huolehtia siitä, että yhteys suvun kesken säilyy ja vahvistuu.

Kiitos vielä kerran kaikille ja mukavaa syksyn odotusta.

T. Tuula Väätäinen

Kansanedustaja (sd)