Sivuston ylläpitäjän tervehdykset

Hei kaikille 🙂

Sukuseuran sivuille on tehty muutamia käyttäjiä helpottavia päivityksiä, toivon mukaan helpottavia.

Jäseninfossa oleva jäsentietojen lähettäminen toimii jatkossa suoraan sivulta lähetettävän lomakkeen avulla. Tällä tavoin riittää, että henkilöllä on pääsy pelkästään internettiin, eikä enää tarvita omaa sähköpostia.

Yhteystiedot valikon alta, sekä sivulta on pääsy Yhteydenotot lomakkeelle, jonka kautta kuka tahansa voi lähettää vapaamuotoisen viestin sukuseuran tutkijalle Unto Häkkiselle. Viestit voivat sisältää vaikkapa kysymyksiä seuran toiminnasta, sukukirjan teon edistymisestä, tiedustelun kuuluuko viestin lähtettäjä mahdollisesti sukuun yms.

Jos näistä uusista toiminnoissa ilmenee jotain kysyttävää tai haluat muuten ilmaista kehitysideoita sivustoon liittyen, voit ottaa myös näissä tapauksissa yhteyttä meihin Yhteydenotot lomakkeen kautta. Unto osaa kyllä nämä viestit ohjata minulle tarvittaessa.

Lisäksi jos joku ei vielä ole sattunut huomaamaan niin sivustojen historiatietojakin on hieman päivitetty.

Brita Kaisa Häkkisen tiedot päivitetty ja samalla
lisätty lapset tietoihin Anna Stina Häkkinen
ja Maria Sofia Häkkinen.

Terveisin, Häkkinen Marko

2 Responses to Sivuston ylläpitäjän tervehdykset

• Nimetön says:

Hei Marko!

Olet tehnyt hyvää työtä sukukirjan ja -seuramme sivujen parissa.
    Haluan kiittää siitä.

Minulla oli täällä vieras, joka piti kirjaa varsin onnistuneena. Hänen oman sukunsa kirja on kuulemma valju versio meidän vastaavasta.

Hän piti erityisen hyvänä kuvitusta, sen määrää ja laatua, sekä ihmisten omakohtaisia tarinoita. Ne elähdyttävät ja toimivat mielenkiinnon herättäjinä tilastollisen tiedon ohella.

Olet tehnyt miehen työn, toivottavasti muutkin kuin minä osaavat sitä arvostaa. Niin kuin varmasti osaavatkin.

Valoisaa kevättä! Terveisin Irja Häkkinen

J.K.
    Siirsin kommenttini myös tänne huomattuani, että sivuston ylläpitäjän ikkuna on erikseen.

Olen sitä mieltä, että sivusi ovat niin hyvät, ettei niihin parannusehdotuksia osata esittää.
    Ei mulla ainakaan raksuta, mitä pitäisi muuttaa, tai tehdä toisin.
    Tv. sama.

• Häkkinen Marko says:

Kiitoksia Irja kommenteistasi.

Saatiin myö Iskän kanssa hetkinen vietettyä kirjasen parissa ja kyllä siitä omastakin mielestä ihan hyvä teos loppujen lopuksi tuli.

Emme ole tarkemmin luokitelleet näitä kirjoituksia, joita sivuille tulee. Kommentointia voi tehdä ihan vapaasti niiden juttujen alle, joihin se luontevimmalta itsestä tuntuu.

Hyvää alkavaa kevättä 🙂