Jäsenlehti 2014

Seuran ensimmäinen painettu jäsenlehtinen on varmaan jo monelle saapunutkin alkuviikon aikana. Ulkomailla asustelevat saattavat joutua vielä hetken odottelemaan omaa lehtistään, nämä kun sain lähtemään liikenteeseen vasta alkuviikosta.

Tämän vuoden lehtinen on jakelun osalta poikkeava ja sen saavat omakseen kaikki ne henkilöt joidenka osoitetiedot löytyivät Unton ylläpitämistä sukutiedoista. Toisaalta ei ole vielä varmuutta myöskään siitä tulemmeko jatkossa tekemään printattua lehtistä, kustannukset ovat melko korkeat. Sähköisessä muodossa on tulevaisuudessakin tarkoitus tehdä tiedotteita ja tuoda ne kaikkien luettavaksi ja ladattavaksi seuran sivuilta.

Ne jotka ovat jo ehtineet lukaista lehtisen ovat varmaan huomanneet sen sisältävän suurimmaksi osaksi vuoden 2014 sukutapahtumaa. Tästä aiheesta tulen vielä tälläkin foorumilla kertomaan hieman enemmän, kunhan saan aiheesta sopivan tiivistelmän.

Palautetta ja parannusehdotuksia  otetaan tietenkin vastaan, saadaan jatkossa tehtyä asiat vieläkin paremmin.

Kaikille niille, jotka jostain syystä ette saaneetkaan lehteä postissa kuin sen jo omistaville, ohessa linkki sähköiseen versioon. Jäsenlehti 2014