Hyvät Sukulaiset

Talvi on taittunut ja kevättä kohti mennään, kiitos vielä kerran viime kesän sukukokoukseen osallistujille. Tervonsalmessa oli meitä koolla yli sata henkilöä. Ohjelma saatiin kokoon omin voimin, siitä kaikille kiitos.

Sukuseuran hallitus kokoontuu nyt pääsiäisenä. Pohdimme seuran toimintaa ja jo tulevaa sukukokousta. Sehän on tarkoitus pitää kesällä 2017, todennäköi-sesti edelleen Tervossa. Olemme olleet tyytyväisiä Tervonsalmeen, mutta jos jollekin tulee mieleen vielä parempi paikka, niin laitetaan harkintaan.

Olkaamme kaikki aktiivisia ja hankitaan seuraan lisää jäseniä. Toimimme pelkästään jäsenmaksujen voimalla ja sukukokouksen järjestämiseen aina kuluu rahaa jonkin verran. Toisaalta on hyvä varustautua mahdolliseen sukukirjan jatkotyöhön. Sukuhan kasvaa kaikenaikaa ja uudetkin jäsenet olisi mukava saada dokumentoitua.

Muistattehan, että meillä on myös Facebook sivut, jonne voitte kirjoittaa omia kuulumisia ja pitää yhteyttä. Jos teillä on jotakin kysyttävää niin kaikki hallituksen jäsenet auttavat mielellään.

Näillä ajatuksilla hyvää kevättä ja aurinkoisia päiviä.

– Tuula Väätäinen
Sukuseuran puheenjohtaja